Geile amateur davidboaz (31)

Acties

Informatie

davidboaz (31)

Bericht van davidboaz

Half Engels, half Nederlands. 1,74. Hij had een jonge god kunnen zijn als hij bij kon komen. Hij is voor altijd slank. Slank en elegant. Bijna 27 maar met zo'n gezicht dat altijd jonger geschat wordt. Dandy twink, en pretentieus.

Informatie over davidboaz

Naam: davidboaz
Leeftijd: 31
Woonplaats: Amsterdam
Ik spreek: NL EN
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: blond
Kleur ogen: blauw
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Kreeft en drink graag Zwarte thee, of absinthe. Mijn hobbie(s): Zo los gaan dat alles uit elkaar valt, sex, en schrijven.. Mijn favoriete muziek is 101 Barz, of de soundtrack van Old Boy. Ook The Bloodhound Gang.. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Het type dat inspeelt op mijn daddy issues.. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is 69 babyyyy en mijn favoriete plekje(s) zijn De 'X' op de kaart. Daar wil ik naartoe.. Bij mannen val ik op hun Armen. Piercings: . Relatie: . Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Afwachtend maar charmant. Ik probeer de beste indruk te maken op mensen. De beste versie van mijzelf te zijn. Vreemde humor. Vind mijzelf de grappiste persoon op aarde. Af en toe vol van mijzelf maar met een ego van porcelain.. Mijn Sterrenbeeld is ram. Mooi aan mezelf: Gezicht, ogen, littekens, tattoo, stijl. Alles esthetisch. Schoonheid voor schoonheid.. Mijn levensdoel is: De bedoeling van mijn bestaan achterhalen, en dan achterlaten.. Mijn levensmotto is: 'Either they buy, or f*cking die.' - Jordan Belfort. Webcam je vaak? ja. Rook je? ja. Mijn turn-off is Klaarkomen. I'm a horrible post climax lover.. Wil je mij wat vertellen?

Bericht versturen

Deel dit profiel

Suggesties voor jou