Geile amateur bislaaf_j (47)

Acties

Informatie

bislaaf_j (47)

Bericht van bislaaf_j

Hoi, ik ben een onderdanige bi-man en kijk uit naar een leuke spannende kinky camdate waarbij ik uw opdrachten zal uitvoeren. Ben ik offline en u wil mijn een opdracht geven, stuurt u dan en bericht. Ik kan foto's maken of we kunnen een date maken.

Informatie over bislaaf_j

Naam: bislaaf_j
Leeftijd: 47
Woonplaats: Utrecht
Ik spreek: NL
Lichaamsbouw: dik
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: grijs
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Oosters en drink graag Whiskey, speciaal bier. Mijn hobbie(s): Skaten, hockey, koken, webcammen en opdrachten uitvoeren. Mijn favoriete muziek is Metaal. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Dominant en weet wat hij wil. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Op zijn hondjes, nemen en genomen worden en mijn favoriete plekje(s) zijn . Bij mannen val ik op hun Penis en billen. Piercings: . Relatie: . Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Meegaand en onderdanig. Mijn Sterrenbeeld is maagd. Mooi aan mezelf: Mijn billen en armen. Mijn levensdoel is: To serve and to please. Mijn levensmotto is: Wat een boer niet eet, moet hij uitproberen. Webcam je vaak? ja. Rook je? ja. Mijn turn-off is Roken. Wil je mij wat vertellen?

Bericht versturen

Deel dit profiel

Suggesties voor jou